2009. augusztus 26., szerda

Shopping

Bezzeg ha én vagyok a kísérő!
Felépítem a koncepciót, mire van szükségük a fiúknak és azok hol kaphatóak. Sőt! Tisztességgel asszisztálok, egy kanyi hang nélkül a 300. fürdőgatya felpróbálásához. Hozom-viszem a darabokat, felakasztok, leakasztok összezárt szájjal.
A szorosan összezárt szájra szükség van (csak rontanám a bulit :) ), ugyanis megjegyzés, dünnyögés, morgolódás végigkíséri az egészet. A különben angyali türelmű és modorú párom, aki még a hangját se emeli fel soha, egy ilyen bevásárlásos akció alatt egyre inkább elveszíti a türelmét és úri modorát.  Az idő múlásával már nagyon dühös mondatokat hallani a próbafülkéből. Miszerint minden és mindenki hibás. A " hogyaza" gatya, amelyiknek nem lehet kigombolni az elejét, a hülye selejtes póló, amelyik nem akar megvállni az akasztójától, a hosszabb a rövidebb rövidnadrág és az öszes tökkelütött, amelyik hagyja magát rávenni egy nem normális, több órás áruházlátogatásra. :)))
Amikor a türelem cérnája elszakad (figyelem, itt nagyon fontos az összezárt szám, ami persze már nyílóban ) kezdődik a végső rész:
"Kész. Nem kell nekem semmi. Mindenem van, innen most rögtön kimegyünk!" - így a hímnemű kórus

"Oké, de úszóbugyi nélkül kicsit hülyén fogsz kinézni a Balatonon a reckenő hőségben.!"  - próbálkozom szelíd meggyőzéssel
Férfi ezen láthatóan elmereng, majd a gondolatot tett követi. Egyszerúen leemel egy fürdőgatyeszt a sok közül és közli, hogy ez jó, ezt visszük! :)))
Tanulság: nem szabad utolsó pillanatra hagyni olyan nagybevásárlásokat, amik az össszes létezö alsó- és felsőruházatra kiterjednek és amik rádásásul az egész családot érintik. Iszonyat.

Igen ez a tanulság, tudjuk jól! Csak azt nem értjük, mi a francért csináljuk akkor is másképp már évek óta?!?Akár karácsony, akár nyár, akár elsőáldozás, mi mindig a legutolsó napon megyünk vásárolni és olyankor persze már nemcsak egy ing hiányzik, hanem MINDEN! :))

1 megjegyzés :

Névtelen írta...

Hahaha, ez nagyon jò, nàlunk egy az egyben ugyanìgy megy!!
a vège mindig az, hogy èn veszem meg mindenkinek a cuccot, ha teccik, ha nem!