2010. január 29., péntek

Barkóba, vagy miattam legyen akár barkochba

Újra itt van M. Csaba, akinek ezt a linket is köszönhetem.  Köszönöm! :))  Barkóbázni lehet a megadott linken, akár magyarul is. Próbáljátok ki! Én is ezt tettem és a végén egy állati jót vigyorogtam. Ugyanis a jó  kis (a sárga, ungarische, rajtunk kivül csak a törökök által ismert) tökre gondoltam, amiből az az issssteni tökfőzelék készül otthon. Máris könnybelábad az évek óta külföldön leledző ember szeme .. ... istenem, Tökfőzelék!!!! De régen nem ettem már ilyet. :(  Itt csak a zukkinis változatot tudom összekotyvasztani, ami ízében esetleg hasonlít, de tradiciójában és romantikájában messze elmarad a magyar kerttestvérétől.
No, szóval a tökre gondoltam. A gép huszonvalahányadik válaszként ezt írta ki. Véleményem szerint ön a rózsabokorra gondolt.  Innentől gurultunk a röhögéstől. Aztán egy 20-as listában felkínálta a tökömbökömöt is, és arra ráklikkeltem. Na erre aztán le is cseszett a program keményen, ugyanis kiértékelte a tökhöz vezető rossz válaszaimat. Arra a kérdésre, hogy nagyok-e a levelei azt írtam, hogy nem és ez nem helyes!!!! Arra a kérdésre, hogy puha-e, azt válaszoltam igen és ez megint nem helyes, mert kemény! Hát igen, városi a lány. Miután felengedett a mélyhűtött kapros-tök, a tányérban már egyáltalán nem látszik milyen levele volt neki lány-, ill. fénykorában. A puhaságát elcsesztem, ez tény. De miért?? Mert nem magára a növényre koncentrációztam, hanem a legyalult, "mindjárt mész a lábasba" belsejére. Az pedig puha.

2 megjegyzés :

sofy la bionda írta...

Kòszike ezt a linket, na majd àt is nèzegetem.
http://it.king.com/

Ezt meg egy baràtnòm ajànlotta nekem, de mèg nem bogaràsztam vègig. Azt mondja, àllandòan frissùl ùjakkal.

sofy la bionda írta...

http://it.king.com/