2010. március 22., hétfő

Mit eszünk a meccs alatt?

A meccs alatt kérem semmit! Ki se lehetne bírni az izgalmak miatt. Hogy nézne ki, ha pont egy falat rizs bekapásával lennék elfoglalva, mialatt valami nagy dolog történik a pályán?!?! :) A meccs előtt intézzük a falatot, általában ez a menünk:
Nyusz vagy Saganakizik, vagy Currywurstot eszeget. A képen a rántott juhsajt személyesen:

Apus gyomorilag jobban terhelhető, az étvágya is derekas, valamint előrelátó módon nem bíz semmit se a véletlenre. Abból indul ki, hogy elképzelhető, hogy a meccstől elmegy az étvágy, ezért előtte jól kell lakni! :) Egy komplett grilltányért tesz általában magáévá, olyat mint itt a képen:

Hoppá, majdnem elfelejtettem, jár hozzá saláta is! Ebből a salátából szoktam lopkodni, mert imádom. Persze nagyon nem szabad összeturkesztánozni, mert alul már nagyon fenékösszerántós a "dresszingje" az általában XXL-re sikeredett ecetmennyiségtől. :))
Ès kérem már itt is az utolsó kép, az én falatommal. Kis Gyros. Aranyos, pont az én méretem. Saláta természetesen, rizs és cikicaki. (Tzadziki). :)) 1 napig árad belőlünk mindenhonnan a fokhagymaszag, illat, de kit érdekel? :)

4 megjegyzés :

Névtelen írta...

De aranyos! ès tèszta kèrlek szèpen, sehun???

A gyrost èn is imàdom.

Andrea írta...

Tészte a görög étteremben??? Inkább nem, köszönöm!!! :)))) Egyszer próbáltam .... ;)

Tuta írta...

Hát ti sem vagytok vegások az egyszer szent

Andrea írta...

Majd ha nyúlként újraszületek, kipróbálom a vegás kajákat. :)