2010. június 18., péntek

VB 2010 - Nürnbergi jelentés

Tapintható az izgalom. Egyre több a zászló a házakon, még az is lelép a munkából és megy meccset nézni, aki úgy különösebben nem rajong a fociért, sőt olyan barátnőm is, aki egyáltalán nem ért hozzá! :) Ez alól itt nem lehet kivonnia magát senkinek se. Benne van a levegőben. Szerintem jó. ;)
Sajnos kürtöket is hallani olykor-olykor,  nem kell Afrikáig menni. 
Az 1FCN már közzétette a vuvuzellát tiltó rendeletüket. Teljesen igazuk van! Ez egy nagymúltú sportklub egy fantasztikus fanklubbal. A Klub azon a véleményen van, hogy az igazi hangulatot továbbra is csak a szurkolók énekével, verseivel tudják elképzelni, nem értelmetlen hangos tülköléssel. Vuvuzula betiltva a stadionban. Yes!
A szomszéd lépcsőházban a 10 db meglevő kis német zászló mellé felkerült egy bazi nagy is. Képet majd csinálok róla, kabaré. ;)
Az egyik itteni Sparkasse dolgozói a mai napon kivétel nélkül mind fekete-piros-arany színekben pompáznak. Az utcán egyre több ember veszi az irányt a Public View-ingok felé, mindenki a nemzeti színekben. Ma egy kutyus is német színekben pompázott, ráhúztak szegényre egy trikót. :)
A kisfiamnak most is kézilabda edzése lenne, de az edző felhívott és mesélte, hogy viszi magával a PC-jét és egy "beemert" (nem tudom hogy írják, olyan kivetítő féle) és együtt fogja a csapat megnézni a meccset. A kérdése arra vonatkozott volna, hogy egyetértünk-e, vagy inkább szeretnénk, ha rendes kéziedzést tartana a fiúknak.  Ha-ha-ha!! :)))) Kérdés volt? 
Hajrá Németország!  :)

1 megjegyzés :

Andrea írta...

Ùgy tünik nem használt a hajrám ....
De az is lehet, hogy a fél kettes kezdés volt túl korai. :)