2010. június 17., csütörtök

VB 2010 - Szösszenetek 1

Angelos Charisteas (a frankoknak csak "Harry") az eddigi legdrágább játékos, aki az 1FCN-hez, a nürnbergi csapathoz került. 2007-ben 2,5 millió eurót fizettek a csatárért.  (tessék kérem összehasonlítani az árat mondjuk a  Gomezével, akiért az általam nagyon utált Bayern München 25 milliót fizetett. Ès még csak nem is játszhatott, kispados volt! :))
Szóval jött Harry a Club-hoz (fränkischül: Glubb) nagy reményekkel. Nálánál is nagyobb reményekkel csak a szurkolók rendelkeztek. Aztán valami történt. Harry a csodacsatár elfelejtett futbalozni. Borzalmas teljesítményt nyújtott, csalódást okozott.  Sajnos még mindig az 1FCN játékosa, nem tudják elpasszolni, valószínűleg senkinek se kell.......
Charisteas - aki különben görög állampolgár -, bejutott a görög válogatottal a Dél-Afrikai futballvilágbajnokságra. Az első meccsüket Dél-Korea ellen játszották, de sajnos az egész görög csapat azt a szinvonalat hozta mint Harry. 2:0-ra kikaptak. 
Most, hogy már ismeritek Harryt és Harry Clubbhoz fűződő viszonyát, meg fogtok érteni engem a nürnbergi focidrukkert (igaz csak light-os! :) a következőkért:
Adja az ég, hogy Charisteas a VB-n gólt tudjon rúgni! Akármilyet! Akár lesböl, akár potyát, mindegy! Ha ez megvan, talán valakinek mégis kell, elviszik, még az is lehet, hogy adnak érte egy pár márkát. :)))

infók: Bildzeitung, és persze innen: http://www.fcn.de/home/

Nincsenek megjegyzések :