2010. június 15., kedd

Foci VB

4 éve Németország is a vendéglátó országokhoz tartozott. Itt Nürnbergben is játszottak világbajnoki meccseket, a hangulat a városban leírhatatlan volt. Nekem nagyon tetszett! 
Emlékszem egyszer a pirosnál álltunk, amikor a járdán feltűntek (már meg nem mondom melyik ország) szurkolói. Nem angolok voltak, azok a belvárosban ittak, de hogy!!!! Volt egy angol pali, aki rövid időn belül lehörpintett 17 korsó sört az egyik Hauptmarkti egységben. Aztán az anyag pillanatok alatt vissza is jött. Mind a 17 korsó. De ez hozzátartozott az akkori flairhez, az atmoszférához, ez kérem teljesítmény volt, "Leistung", becsülendő dolog! :)  Happening, németek, angolok, hollandok együtt, sírva, nevetve, piálva ...... FOCI VAN!!!  :)   Különben ezt a storyt a héten hallottam a kedvenc riporteremtől, aki ezt a végül tényleg végtelen primitív dolgot úgy tudta elmesélni, ahogy az 4 éve történt, az akkori körülmények között. Az egy más helyzet volt. :)

Na vissza a szurkolóinkhoz, akik jöttek, lengették a zászlóikat és integettek mindenkinek! Annyira jópofa dolog volt, mindenki, de tényleg mindenki a közelben és távolban kurjongatott és integetett vissza az emberkéknek, a legszívesebben ölbe vettük volna mi is őket! :)))

Jelenleg a hangulat ahhoz képest kispályás. De már van egy-két jel.
Képek a még nagyon gyér zászlós felhozatalról:

Kinézek balra:
Kinézek jobbra:
Itt pedig egy autó. Ezen talán egy kicsit sok a zászló:

Nincsenek megjegyzések :