2011. február 18., péntek

Mire jó a PageMaker?

Ahogy már írtam, a profik már nem használják, csak én. :) (Az InDesign mindent vitt. De nálam még nem. :) )

Az alábbiakban három születésnapi meghívó. Mindhárom PageMakerral született. Az utolsó kettőhöz annyit, hogy a "keki"-lila volt az André ötlete, de meggyőztem, hogy a lila túl lányos, változtassunk a színeken. Ìgy lett belőle narancssárga, ami szintén lányos, de legalább az én kedvencem. :) 

Szerintem a képeken jól látszik, hogy mennyi mindent lehet vele buherni. A háttérszínektől kezdve .... nem írom tovább, mert hosszú a lista és unalmas lenne. :)

4 megjegyzés :

4Gyerek írta...

izéééé....enyimgyerek, ne nem is. enyimcsaj, a középső is meg akarja hínni az osztálytársakat, mett a szülinapjára ússe fogja tunni, mett az nyári szünetben van. már 2 hete eszik az életem az apjával, hogy a csaj rajzol valamit, azt szkenneljem be, oszt alkossak mellé valamit.
ahammm....hamm.
csak még asse tudták eldönteni mikó is legyen. mett apjának holnapután kezdődik a téli vizsgaidőszag. meg havat is akarnak a kertbe. ami most nem elég. szal lesz-e még hó, ha meg igen, találjam ki mikó is lesz az, s akkorra szerkesszem az invitációkat.
most ugye milyen baromi könnyű helyzetben vok? ráadásul gőzöm sincs nem hogy az InDesignhez, de még a Page Makerhez se vót szerencsém.
szal jó napot!

Andrea írta...

Àtküldöd emailban a képet is és a szöveget, oszt megcsinálom.
Megmondod millen legyen, gut?

A dátumot azt simán lehet módosítani.
Na?

4Gyerek írta...

de csak ha túlzottan unod magad.
meg ha nem extra gond.
meg amúgy tényleg dánke sóóóóón

Andrea írta...

Nem unalmamban csinálok ilyeneket, dehogy is! Imádom az ilyen munkákat, ez a hobbim. Tudod, mint másnak a fözés. :))

Különben meg gerne! :)