2011. június 3., péntek

Addig is .. egy kép :)

Már úgy értem, addig amíg nem jövök. :)

A multinál végzett munkát (ahogy már írtam már csak ez az egy maradt ) azért nem lehet ám fél kézzel lezavarni. Nyomokat hagy. Fáradságnyomokat. :)

Ráadásul kezdődik az Ausztria-Németország meccs, amit muszáj megnéznem. 
Már jót vigyorogtam az egyik, az osztrák szurkolók álltal fellógatott feliraton:
Viel Glück in der Schlangengruben Manuel!!  
azaz: sok szerencsét a kígyóveremben! (a kígyók között)
Ha-ha-ha, az osztrákok ezzel kívánnak "minden jót" Manuel Neuernek, a Schalkétól a Bayern Münchenhez igazolt kapusnak.  :)) Úgy kell neki, megérdemelte. Már gyerekként is Schalke szurkoló volt, hogy mehet el egy ilyen csapathoz mint ez a Bayern?? Bárhova, tényleg bárhova, de ne az arrogancékhoz!
És a kép. Egy helyi magyar étteremben fotóztam a fiam telefonjával, a minőség nem ötös, de a lényeg látszik. 
Kicsit szerencsétlenül kerültek információs táblák egymás közelébe. :)
2 megjegyzés :

4Gyerek írta...

most bocs. de én lenni hatalmas nagy képzeletbeli szőke. vagy csak a mai állásinterjú? vagy még inkább a másfél doboz sör? (ment volna az egész, de félre jelentkező volt, a nagykorú pasi képében) vagy az, hogy elmúlt éjfél?
azon tanakodom, hogy öszterise-dajcs mérkőzéssel felvezetsz. oszt gyün valami Manuel Neuer. Ami nekem első ránézésre tuti nem magyar.
Akkó honnan a zászló ama ajtó fölött?
nem értsem az összefüggést.

Andrea írta...

Nem, nem, azt írtam, hogy most mennem kell, mert meccset nézek! Osztrák-német rangadó volt. A Manuel Neuer a német csapat (a Nationalelf) kapusa, de "civilben" korábban csak és kizárólag a Schalke 04 játékosa volt.
Az elmúlt hónapokban szinte mást nem lehetett hallani, ment a ciriburi az átigazolása miatt. Sokan (megjegyzem joggal ;) ) megutálták (illetve csak nehezményezik) az miatt, hogy a Bayern Münkenhez igazolt. A tegnap meccsen az osztrák szurkolók lengették meg azt a feliratot, amit idéztem. :)

A wc-es magyar cimer pedig egy nürnbergi (jezus, majdnem györi-t írtam! ) magyar étterem falát dísziti. :)

Dobozos sört csak akkor szabad inni, ha a csapolt és az üveges elfogyott. Ès ami a tiéd, a tiéd. Olyan nincs, hogy valaki elveszi a felét! :)))