2010. március 3., szerda

Megvan az irodánk!!!!

Az Öffik, a nyaralás, Schäffer Erzsi, James Hunter,  jönnek még becsszó! De az elmúlt pár napban látástól-mikulásig dolgoztam, ma már a határán jártam a mindennek, főleg a terhelhetőségemnek. Visszaszól ám a test, nem hagyja magát! Nekem szédüléssel és rossz közérzettel húzza meg a hajamat, köszöni, nem kér többet. . Reggel 6-tól este 22-ig folyamatos koncentrációzás, gondolkodás, érzem, tényleg sok. De muszáj! És az a legbabább az egészben, hogy valahol nagyon élvezem. Évek óta várok a saját vállalkozásunk jobbra fordulására, ahogy arra is, hogy munkát találjak. Idén, most februárban aztán minden sikerült. (Na ja, roppant érdekes, több helyen is olvastam, hogy 2010 a Halak éve és ezt én nagyon is komolyan vettem! :) )
A munkáimról: nehéz lesz biztosan, heti három alkalommal (9-től 13-ig) "vendégszerepelek" Mekkéknél. A többi napon és a vendégszerepléseim délutánjain pedig a saját irodánkban fogok dolgozni. Este és éjszaka pedig otthon, ahogy eddig is, ahogy tegnap és tegnapelőtt is, meg a múlt héten ...... és évek óta mindig:) Viszont van egy kis nyuszkó is a csapatban, akit nem lehet elhanyagolni. Nagyon nehéz, hogy  minden passzoljon.

Az elmúlt napok doppingolója az új irodánk. Valami gyönyörűség! Amikor megláttam a fotóját egy internetes ingatlan portálon máris beleszerettem. Van kisugárzása. 1 hete csak tervezem a berendezését. Ma estére állt össze a terv. Kb. 2 hét múlva megérkeznek a bútorok és a technikai ketyerék. Alig várom! Majdnem lázas állapot a mostani, de jóóóóóó! :)) Annyira örülök, mint majom a farkának! Ma kaptuk meg az iroda kulcsait, muszáj volt őket megörökítenem. :)

1 megjegyzés :

Névtelen írta...

Ezer gratula!!!