2010. december 14., kedd

Kreatív blogger díj

Kaptam Kormitól a "falatok királynőjétől" bebebeee még szeptemberben, de kussoltam róla. Kussoltam, mert úgy éreztem ehhez egy kicsit több kell, ....... nem is tudom. Korminak persze akkor már fű alatt megköszöntem, de akkor is kényelmetlenül éreztem magam. Mégiscsak egymás ismeretlen ismerősei vagyunk már hosszú évek óta, a kedves gesztust tényleg csak az ő személyes udvariasságának tudtam be. Az, hogy valakinek tetszik amit csinálok az nagyon klassz, de valljuk be: a cél az lenne, hogy még több emberhez eljusson a hangunk. 
Van valami enyhe exhibicionizmus természetesen az egészben,  én személy szerint kész lennék megosztani az egész világgal a gondolataimat, de mindezért cserébe szükségem is van (lenne) az elismerésre. :)) Arra gondoltam, hogy majd akkor szeretném a díjat offiziell "átalvenni", ha már egy picit biztosabb leszek abban, hogy az amit csinálok jó,  másokat is szórakoztat.
Az elmúlt időszakban hájjal lettem kenegetve, olyan helyekről kaptam pozitív visszajelzést és elismerést, amire nem is számítottam. Az, hogy a saját familym nem ismeri a blogomat az  ugye tiszta sor (nincs idejük), tőlük eddig egy hang se érkezett, pontosabban az anyutól annyi, hogy jézusom hogy lehet valakinek ennyit írnia?! :)))  Amikor megkérdeztem, hogy mi a véleménye a tartalomról, arra azt válaszolta, hogy arról fogalma sincs, neki ilyenekre nincs ideje, ennyi felesleges szöveget ő biztosan nem fog elolvasni. :) Látszik, hogy felnőttem. Nálamnál van már érdekesebb személy, úgy hívják unoka. :)

Ezennel megköszönöm mindenkinek aki írt nekem, aki támogatott, vagy csak pusztán ide-ide jár olvasgatni ... jó érzés! :) A díjat így már ki is merem tenni a blogomban.

Viszont az elismeréshez tartoznak kötelezettségek is. Pont 7 darab:
1. Meg kell köszönni. - Most már mehet élesben is. Köszönöm Kormi! :)
2. A logót ki kell tenni a blogomra. - kitettem.
3. Be kell linkelnem, akitől kaptam. - belinkeltem a Főzök-sütök-mosogatok -ot
4. Tovább kell adnom 7 embernek. - sajnos nem olvasok más blogokat, igazán nem tudom kinek kéne küldenem. Aki jó és tartalmas, az már úgyis megkapta másoktól minimum háromszor, ebben a játékban úgyis én vagyok a legutolsó. :)
5. Be kell linkelnem őket. - okafogyott
6. Megjegyzést kell hagyni náluk. - szintúgy
7. El kell árulnom magamról 7 dolgot. - több is kiderült már rólam. :) Hülyülős, komolytalan, azt hiszem ezek a legfontosabb paraméterek. Ja! És jó! Nagyon jó!! Aranyos is! :)

5 megjegyzés :

4Gyerek írta...

Höhö. Sok emberkének addig nincs ideje blogot olvasni, míg saját maga is nem lép be a mókuskerékbe. Onnan aztán ha kis visszajelzések érkeznek, akkor nincs visszaút.
Személy szerint nagyon szeressem mikor a zódalsávomban a bloglista frissítésekor előkerül egy újabb adag Embermese.
(na jó, most kis őszínteségi rohamomban elmondom, hogy senkinél (aláhúzva ez utóbbi szó) nem szeressem a zene megosztást, azon bejegyzések nem nekem készülnek, de elfogadom, hogy abban a pillanatban a blogszerző pillanatnyi mondanivalójához az is hozzátartozik. ritkán meghallgatom, de télleg ritkán. nekem valahogy olyan kötelező zenei kultúrának jön le, s abszolúta nem szeressem a kötelezőt. most ugye nem rontottam el ezzel semmit Nálad?)

4Gyerek írta...

Ja, s még valami. Falatok királynője. Na hallj oda. Vagy most kezdjem boncolgatni az idézőjelet?
:D :D
:p :p

Andrea írta...

Kormi örülök, ha "tényleg" tetszik ;)! Az öszinteség egy jó tulajdonság, és hidd el semmi gond! Amiért Te nem igazán érdeklödsz a mások által javasolt zenék után az van nálam is, csak pepitában, ugyanis én meg nem igazán érdeklödöm mások élete iránt, pontosabban az unalmasan vezetett egoblogok iránt. Az ilyeneket, hogy ".... ma reggel felkeltem, megpucoltam az ablakokat, aztán felhívtam a barátnömet..... talán ma moziba is eljutunk" vagy "...ma babucinak kijött a 3. fogacskája és a piros kötött pulcsimat vettem fel, mert az olyan szexis....." a hátam közepébe se kívánom, ezért mondom, hogy én nem olvasok blogokat.

A zene viszont nekem olyan fontos mint egy falat kenyér! Anélkül nem is tudnék létezni, nekem más a viszonyom hozzá. A zene nekem kábítószer. (csak ne kelljen Máj kell? Dzsekszont, 70éves Madonnát és hasonlóakat hallgatni, ezektöl rosszul leszek. Mindig utáltam öket.) De erröl inkább összehozok egy mesét, mert itt hosszí lesz! :)

Andrea írta...

Ja, az idézöjelet meg ne piszkáljuk! :)))))

4Gyerek írta...

Pepita mondod?
Említett blogtípust tudod hogy jellemezném?
1 inger, 2 inger, stb....stb...stb...
hol is jártam?
Hány inger?