2011. január 5., szerda

Absage, avagy a várva nem várt elutasítás

Az elutasító levelekből álló gyűjteményem legnagyobb becsben tartott darabja az egyik nürnbergi munkaerőközvetítőtől érkezett. A pályázat kelte és a válasz között eltelt egy kis idő. :) Egy teljes év nem, de a különböző évszámok akkor is nagyon viccesen virítanak a levélen, főleg, hogy egy álláshirdetéssel kapcsolatos válaszról van szó. :)

2007.szeptember 13-tól, 2008.január 15-ig tartott a kiértékelése fickónak, közel 4 hónapra volt szüksége arra, hogy rájöjjön miért nem vagyok alkalmas a kiírt munkára. :)))
Azt írja, hogy mégiscsak kiderült a meghirdetett tevéknységről, hogy az csak teljes munkaidőben realizálható, és mivel én elsősorban részmunkaidős tevékenységet keresek, ezért szeretettel visszaküldi a pályázati anyagomat és csók.
Ritka hülye az illető (le merem írni), mert egy hangot nem beszélt velem, nem találkoztunk se személyesen, se telefonon, szóval az, hogy én elsősorban ezt, vagy azt keresek, azt ő nem tudhatja. (Hajnalka, ezt te nem tudhatod! :) )
Èppenséggel jelentkeztem egy állásra, ami részmunkadiős volt, oszt ennyi. Ebből neki nem lett volna szabad ennyire messzemenő következtetést levonnia.
klikk a levélre

2 megjegyzés :

4Gyerek írta...

no, de legalább válaszra méltatott :D

Andrea írta...

Tudod azt mondják, hogy a jó munkához idö kell. Föleg a lassúhoz! :)))