2011. augusztus 27., szombat

Időjárás

Szerencsére holnap szombat, így nem kell reggel a 7.20-as "bászt" elérnem. Máskülönben nagy gondban lennék az öltözékkel.
Egész héten recccckenő 30-35 fok körüli hőmérséklet leledzett errefelé, az esőerdőknek megfelelő páratartalommal. 
A saját levünkben főttünk az irodában. Félpofának irányított ventillátorral kívántam biztosítani a légáramlást, ami nem is igazándiból a hűtést volt hivatott megoldani, pusztán csak a létezést, a friss, éltető levegő illuzióját. Telearcra (premier planra) nem lehetett irányítani, mert nem gesztenyesütőként, hanem irodai alkalmazottként dolgozom, így sajnos papírhegyek állnak az íróasztalomon. A ventillátor idomíthatatlan vadállatként kéjes örömet talál az iratok szétfújásában. Szép szóra, ostorra nem hallgat (mondom, hogy hülye), ezért egyszerűen félre kell állítani. :-)

A nyári gatya, szellős blúz (nálamnál karcsúbbaknak póló) és papucs többnapos vendégszereplésének holnapra vége, de tényleg nem tudom, hogy az életbelépő 16 celsius fok, az milyen???? Hideg? Vagy csak kevésbé meleg? 
Papucs elmegy, vagy inkább cipő? És abba kell valami? Úgy értem a lábikómra. Pamut-, vagy elég a nylonzokni? Mi a fenének nem tud fokozatosan lehülni a levegő, miért kell közel 20 fokot lefelé zuhannia?

Azt hiszem az lesz a legjobb, ha legalább 10 órai alvást "áldozok" az értékes időmből a probléma álombeli megoldására.
Az se baj, ha nem találok megoldásra, legalább kialszom magamat.
De hogy holnap mi a fenét vegyek fel???



1 megjegyzés :

4Gyerek írta...

Megjegyzem a pasim szerint csütörtök délután Regensburgban árnyékban 42 fok volt. Ez a nyár vége úgy gondolta, hogy ha éúd, hát kövér legyen?
Rádió szerint Mo-on szintén csütörtökön évszázados rekord dőlt a meleget illetően, 1890-es melegrekord dőlt meg-.