2009. augusztus 6., csütörtök

Shopping

Ha írni még nem is, de olvasni már jobban megy.
Találtam már egy ismerőst, aki szintén errefelé "blogozik", ott el voltam egy darabig. :)

Jövő héten indulunk nyaralni és szinte pánikba estem, mert még annyi minden hiányzik, a gumimatractól kezdve a balatoni fényeket kecsesen visszaverö csingilingiig, egyszóval minden!

Erre fel ma 3 és fél órát töltöttem el az egyik áruházban vásárlással! Erre egy férfi se lenne képes!! Bizony, ezt a tézisemet a pénztárosnö megerősítette. :)
Mind nagyon hasznos darab, mindre szükség volt, az előnyeiket és szükségességüket mindegyiknek meg tudom magyarázni, ebben nagyon jó vagyok!
Derekas munkát végeztem. Èletem parja is megdícsért, kellemesen csalódott bennem, ugyanis ő csak az áruházban eltöltött időre koncentrált, és abból vont le (hála isten nagyon helytelenül ;) ) a számla végösszegét saccolva rossz következtetést.

Egyszerüen imádok vásárolni, ruhákat próbálgatni, közben nem érzek se éhséget, se szomjúságot, se fáradságot.  Vagyis dehogynem! Sokszor fáraszt a párom és főleg a kisfiam, meg tudok őrülni velük a közös bevetéseken. Durván 20 másodpercenkként mormogják: meddig akarsz még itt maradni? Ezt nem kell felpróbálni, ez passzol tuti, ezt visszük! Már 20 perce itt keringüng, elég volt már! èhesek vagyunk, szomjasak vagyunk ... eh!

Tuti valamilyen kábítószert fújnak az áruházak légterébe, ettől lesz élvezhető, sőt! Ókor-ókor egyszerűen isssteni dolog a shoppingolás! Ez persze csak nőkön ható szer, a férfiak szaglása amúgy se túl jó. (szándékosan nem írtam, hogy nem fejlett :) )

3 megjegyzés :

4Gyerek írta...

errefelé blogozik, mondod?

4Gyerek írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Andrea írta...

@4gyerek

Igen! Errefelé. ;)