2010. március 6., szombat

A gólya nem hoz több gyereket

Az előbbi történetemből adódik, hogy akkor szegény gólyának dolga már nem nagyon lesz. Az a gyerek, aki eddig még nem kérdezte, hogyan lesz a kisbaba, az már nem is fogja, mert 10 évesen már megtanulta. A gólyás mesének annyi. Tényleg, mennyire fura, hogy 2 héttel ezelőttig még szinta dugdosta az ember azokkal a bizonyos napokkal kapcsolatos cuccokat, megelőzve a kényelmetlen kérdésekre adandó válaszokat, mint pl. Anyu, ezek meg micsodák, mire valók?, most meg szinte megkönnyebbülve elmagyarázhatjuk a gyereknek, hogy hát látod, ezek pont arra vannak! Megszünt egy rejtély. De kérdezem, mi a fenének kell ezt egy 10 éves fiúnak tudnia??
Kép: www.tino-flohe.de

1 megjegyzés :

Névtelen írta...

Lassan 15 èves lànyommal màr beszèlgettùnk ezekròl, sajnos a fogamzàsgàtlàssal kapcsolatos kèrdèsekkel is muszàj ebben a mai vilàgban-màr.Ugy voltam vele, ha ò kìvàncsi ezekre, ès egyèb dolgokra, megkèrdezi, ha nem, èn nem eròltetem.Nem volt mèg "olyan" kapcsolata, hàla a jò ègnek.Meggyòzòdèsem, hogy lànyos anyànak nehezebb lenni, tòbb az idegessèg.Mert a kiscsaj nem is csùnya, ràadàsul, buknak rà a fijjuk.
Mivel tudod van egy 13 èves fiam is, nem hiszed el, mennyire szemèrmes..Màr lassan 2 ève, hogy nem làttam teljes meztelen..a tusolàskor nem enged be a fùrdòszobàba..:D Ugy gondolom, ez irànyù felvilàgosìtàst az apjànak kell majd elintèznie, bàr màr èn is beszèlgettem vele, hangulatànak, helyzettòl fùggòen.
Eròltetni szerintem soha nem szabad semmit, ez fòleg kamaszoknàl betartandò aranyszabàly.